دستگیری قاتل زن جوان در الیگودرز پس از قتل در تاکسی برون شهری

به گزارش چیفا خبرنگار تابناک از استان لرستان، عصر امروز و در پی تلاش‌های بی‌وقفه پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان الیگودرز، قاتل یک زن جوان ۳۵ ساله اهل ازنا در این شهرستان دستگیر شد.

دستگیری قاتل زن جوان در الیگودرز پس از قتل در تاکسی برون شهری

سرهنگ «علی اسدالهی»، فرمانده انتظامی الیگودرز، در توضیح جزئیات این حادثه به خبرنگار تابناک گفت: مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی، در طول ۴۸ ساعت موفق به شناسایی و دستگیری فرد مجرم و فراری شدند.

وی افزود: قاتل و مقتول زن و شوهر نبودند و مدت‌ها بود که بر سر مسائل مالی با یکدیگر اختلاف داشتند. در روز حادثه، در یک تاکسی بین شهری در مسیر الیگودرز به ازنا، مشاجره آن‌ها شدت گرفت و قاتل با وارد آوردن ضربات متعدد چاقو، زن جوان را به قتل رساند.

فرمانده انتظامی الیگودرز ادامه داد: راننده تاکسی با مشاهده وضعیت پیش‌آمده، خودرو را ترک کرده و بلافاصله با اقدامی شایسته، موضوع را به پلیس ۱۱۰ گزارش داد.

وی اضافه کرد: پس از اعلام فوریت پلیسی، مأموران وارد عمل شدند و پس از بررسی صحنه جرم و شواهد موجود، پیگیری و تعقیب قاتل را در دستور کار قرار دادند.

سرهنگ اسدالهی خاطرنشان کرد: با انجام اقدامات تأمینی لازم و استفاده از ظرفیت‌های پلیسی، رصد اطلاعاتی مجرم متواری انجام شد و ۴۸ ساعت پس از وقوع جرم، قاتل فراری در مخفیگاه خود دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

وی همچنین گفت: مجرم بلافاصله پس از بازداشت، به قتل اعتراف کرد و پرونده پس از تکمیل مراحل قانونی، به مرجع قضایی ارسال خواهد شد.