بیوگرافی پروفسور علی خادم حسینی

بیوگرافی پروفسور علی خادم حسینی

پروفسور علی خادم حسینی یکی از دانشمندان برجسته مقیم خارج از کشور است که آوازه موفقیت ها و شهرت او روز به روز بیشتر در گوش جهانیان می پیچد

پروفسور علی خادم حسینی یکی از دانشمندان برجسته مقیم خارج از کشور است که آوازه موفقیت ها و شهرت او روز به روز بیشتر در گوش جهانیان می پیچد.

علی خادم حسینی متولد 8 آبان 1354 (30 اکتبر 1975) در تهران است و در تورنتوی کانادا رشد کرده است.

پروفسور علی خادم حسینی یکی از دانشمندان و محققان موفق در زمینه مهندسی پزشکی، زیست ماده و مهندسی بافت است که چند روزی عکس های وی در شهر لس آنجس آمریکا خودنمایی کرد.

تحصیلات علی خادم حسینی خادم حسینی عضو هیئت علمی و استاد فناوری علوم بهداشت و درمان در بخش فناوری و بهداشت دانشگاه هاروارد و دانشکده پزشکی هاروارد است. ساخت کبد مصنوعی او یکی از محققان ایرانی مؤسسه MIT است که با همکارانش موفق به ابداع شیوه ای نوین در ساخت اندام های مصنوعی شدند که از این روش برای ساخت کبد مصنوعی و بافت قلب تعدادی موش و خوک استفاده کردند.

درباره پروفسور علی خادم حسینی, زندگینامه پروفسور علی خادم حسینی

آشنایی با زندگی پروفسور علی خادم حسینی

وی مقاطع لیسانس و فوق لیسانس خود را در دانشگاه تورنتو گذراند و سپس به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) رفت و مدرک دکتری خود را در سال 2005 از این موسسه معتبر دریافت کرد.

وی اکنون صاحب کرسی و استاد دانشگاه “کالیفرنیا، لس آنجلس” (UCLA) است. او دارای مقام استادی چندگانه در مهندسی زیستی، رادیولوژی، شیمیایی و مهندسی بیومولکولی است.

وی مدیر مرکز درمانهای کم تهاجمی (C-MIT) و همچنین مدیر اجرایی موسسه “نانوسیستمز”(NanoSystems) کالیفرنیا است.

قبلا او پروفسور دانشکده پزشکی هاروارد، عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فنون بهداشت و درمان دانشگاه هاروارد و MIT و موسسه “ویس”(Wyss) بود.

دکتر خادم حسینی همچنین یکی از دبیران مجله “ACS Nano” است. او عضو دائمی بخش تحقیقاتی NIH BTSS (مهندسی زیستی، فناوری ها و علوم جراحی) است.

تاکنون در بیش از 36 هزار مقاله به وی استناد شده و  به بیش از 250 سمینار دعوت شده و از سخنرانان اصلی بوده است.

خادم حسینی همچنین از سال 2007 تاکنون قریب به 70 جایزه و تقدیرنامه مهم علمی دریافت کرده است.

پروفسور علی خادم حسینی در سال های 2014، 2015، 2016 و 2017 از طرف موسسه معتبر رسانه های گروهی کانادا موسوم به “Thomson Reuters” به ​​عنوان یکی از تاثیر گذارترین ذهن ها در جهان انتخاب شده است.

دانشگاه “کالیفرنیا لس آنجلس” به پاس زحمات و افتخارات بی شمار پروفسور خادم حسینی اقدام به نصب عکس وی در ایستگاه های اتوبوس شهر لس آنجلس کرده است که این کار با واکنش وی در صفحه اینستاگرامش همراه شده است.

تصاویر پروفسور علی خادم حسینی, فعالیت پروفسور علی خادم حسینی

تصویر پروفسور علی خادم حسینی روی بیلبوردهای شهر لس آنجلس

دانشمند ایرانی و استاد دانشگاه هاروارد با همکاری جمعی از محققان بین المللی توانسته اند مدلی سه بعدی از کبد بسازند و فرایند ارسال دارو در آن را تقلید کنند.

پروفسور علی خادم حسینی یکی از محققان این پروژه است. این روند در آزمایش داروها و عکس العمل بدن نسبت به آنها پیشرفت مهمی به شمار می آید. هم اکنون در بیشتر فرایندهای آزمایش دارو از بافت های سلولی تک لایه (دوبعدی) استفاده می شود و شبکه عضلانی ندارد.

اما بافتی که با چاپگر سه بعدی ساخته شده سه بعدی و دارای شبکه عضلانی است. ساختار سه بعدی بهتر می تواند عملکرد پیچیده بافت های بدن انسان را تقلید کند. زیرا تقابل سلول به سلول افزایش می یابد. همچنین این ساختار سه بعدی در مقایسه با نمونه های دوبعدی، بهتر می تواند در فرایند انتقال دارو عکس العمل بدن را نشان دهد.

به این ترتیب مدل ساده جدید با دقت بیشتری می تواند سطح سمی بودن دارو در بدن را پیش بینی کند. علاوه بر آن سیستم مذکور واکنش های دارویی واقعی تری را در مقایسه با نمونه های دو بعدی نشان می دهد. به هرحال این مدل با استفاده از جوهرهای زیستی پرینت شده و دارای شبکه میکروکانال لایه بندی شده است.

به این ترتیب دانشمندان می توانند تاثیر داروها پس جذب در بدن را به طور واقعی مشاهده کنند.